Vi tilbyr

Erik Tanche Nilssen AS tilbyr et bredt spekter av varer og tjenster innenfor områdene engroshandel og grafisk. Vi har også en engrosbutikk lokalisert på Kjørbekk i Skien og en på Herøya i Porsgrunn, hvor vi tilbyr alle våre produkter til både privatpersoner og bedriftskunder.

Engroshandel
Vi har ca 20.000 lagerførte artikler innenfor emballasje, storhusholdning, medisinske forbruksvarer, kontor- og datarekvisita, kontormøbler og interiør, og fyller rollen som totalleverandør for mange av våre kunder. Erik Tanche Nilssen AS er medlem av Norengros kjeden.

Grafisk
Vår grafiske avdeling er totalleverandør av alle tjenester innenfor områdene design, grafisk produksjon, webutvikling og profilering. Vi produserer bl.a. reklametrykksaker, bøker, tidsskrifter, forretningstrykksaker, plakater, kataloger, nettsider og profileringsmateriell etter de høyeste kvalitetskrav. Vi tilbyr også en kraftig nettløsning for bestilling av trykksaker og merkevarestyring av din bedrifts profil. Vårt trykkeri består hovedsakelig av moderne arktrykk- og digitaltrykkmaskiner.